I Störtuna







Igår umgåddes jag med dom här mupparna. Vi åt, spillde O´boy på golvet och kollade på kuungen...


Spelningen.

En bild från spelningen som va hade för ungefär en månad sedan. Det gick helt ok, men det var riktigt roligt. Nästa spelning är i Uppsala, den 29 agusti! www.myspace.com/theblackcurtains

"July, July was a lovely year"



Ny video från Natty! Het som en get, och en jättebra låt!

vego hamburgare och och ett väldigt växlande väder











Where the action is var super! Mycket rooligt och skiit bra musik! ;)

Håkan är Sommar



Håkan, Håkan allas våran Håkan! Det kunde inte blivit bättre än att inleda sommaren med Gröna Lund och Håkan Hellström. Det som är härligast att se allt folk omkring en. Dom sjunger med i texterna, dansar, gråter ja till och med hånglar. Jag sjöng med så gått jag kunde och blev faktikst överraskad av hur mycket jag kunde. Då och då fick man rysningar för att han sjöng så fint. Håkan är verkligen sommar.

Nu blir det många sovmornar...



Igår var jag ocj ida på dans-audition på Lasse Kühlers dansskola i Stockholm. Vi, i alla fall jag, hade inga höga förväntningar för jag antog att det skulle vara ganska svårt. Jag antog rätt, det var till och med svårare än vad jag trodde men däremot mycket roligare än vad jag trodde det skulle vara. Jazz delen gick rent ut sagt åt helvete. Piruetter och utsträckta ben är inte min grej riktigt. Jag påstår inte att dans är min grej i huvudtaget, men det är så fruktansvärt roligt så jag bryr mig inte. Sedan var det street delen som var dubbelt så roligt. Bra musik, rolig koreografi och en ashet lärare! Hehe. Jag kunde inte ett enda danssteg, jag stog typ bara och garva. Men det var kul det med. Som sagt hade jag inte särskilt höga förväntningar.

Imorgon blir det skolavslutning. Så nu blir det många sovmornar...förutum när jag ska jobba då. Tiden har gått rasande fort och snart kommer jag sitta där i en gungstol och sticka yllekoftor åt barnbarnsbarnen. Ta vara på tiden vänner! Efter våran säkert glamorösa avslutning bär det inte till stan på äventyr. Vi har ingen aning om vad vi ska hitta på men vi kommer säkert på något. Måste tyvärr hem tidigt eftersom jag ska jobba dagen efter, det kan ta sig! Gå upp tidigt och baka bröd, jippiiee!

Födelsedag, ingen dålig dag.








Idag fyllde jag sjutton år. Just nu känner jag ingen skillnad riktigt men jag är inte sexton längre i alla fall. Men jag är nöjd med denna dag. Först, väldigt tidigt, blev jag grattad av den härliga familjen. Sång och presenter. Som tur va kunde jag somna om eftersom alla kurser jag har på torsdagar har slutat. Så det blev en ledig dag. Till frukost drack jag Coca Cola Cherry som jag fick av syster Elin i present, mycket smakfullt. Dock blev det lite för mycket efter ett tag och jag försökte få resten av familjemedlemmarna att dricka upp resten. Alla avstod. Vad är det för fel på Coca Cola Cherry? Det är ju livets dryck! Jag drack upp resten i alla fall när jag träffade vännerna på bryggan. Vi åt godis, drack Coca Cola Cherry, körde Jag har aldrig.../ Sanning eller konka, och försökte grilla marshmallows. Vi misslyckades totalt. men marshmallows går att äta ändå! Vi satt där länge på den rutiga filten och blev  tvungna att kissa flera gånger på grund av Coca Cola Cherryn. En svår process, speciellt när man är tjej och när det inte finns några beskyddande träd omkring en. Men livet är ett äventyr! Jag badade också, hur härligt som helst! Sen cyklade jag hem med ljumna vindar som smekde mitt hår och med solen skinande i ryggen. Helt klart en godkänd födelsedag! Nu ska jag kasta mig ner i soffan och titta på Stolthet och Fördomar, en av mina absoluta favoritfilmer, som jag fick i present och imorgon blir det Fyrishov med vänner.

RSS 2.0


;
Actions you can take now