...endast tomten är vaken




Jaha, så var det julafton då, igen. Pappa säger att han tycker att det bara ska vara julafton sådär var fjärde år. Det skulle ara ganska skönt. Jag bara skrattar när jag tänker på denna hysteri! Men det är ju många saker man skulle sakna den 24/12 de åren de inte skulle vara julafton. Lussebullar, knäck, öppna paket. Det är värt det, utan hysteri ingen julafton. Ser nu också att det börjat att snö, som pricken över iet. Små mikroskopiska snöflingor. Prickar. Det blir ju vitt iallafall. Nä nu tänkte jag gå och få hål i tänderna med hjälp av lite kväck. Från oss alla, till er alla. En riktigt GOD JUL!


N.A.S.A ft.Kanye West, Santogold & Lykke Li


julklappar!











hej hej hallå































Min käre far för typ 100 år sedan 

Snart är det lov! Jippie! Ikväll blir det gratis bio med Malin och Asta!

K


Sankta Lucia





Skolans Luciatåg följde inte alls traditionerna! Tjejerna hade strut på sina huvuden, killarna hade toga och glitter i håret och ja en kille var då också Lucia!
  Det har ju pratats mycket om det, om det är "rätt" att en kille kan få vara Lucia. Jag säger: Men varför inte? Visst vi ska hedra Lucia, som var en tjej, men man kan väl lika gärna hedra henne även om det är en manlig Lucia.
Det var roligt i alla fall!
Tror att jag har blivit smittad, attans :/

Theres a lot of things to do before you die



Åh Johnossi var grymt bra, bästa gången av de gnger jag sett dem. Bland stans indiekids hoppade jag och Malin och såg John stage diva och kasta sig rakt ut i publiken. Jag var så nära att bli mosad under honom, Malin trodde att jag hade avlidit, haha men vilken död det hade blivit. Mosad under Johnossi. Höhö. Haha men det var nog tur att jag inte gjorde det för sen kunde jag röra hans svettiga rygg. Mysigt. För övrigt var det så ävla bra. Ursäkta svordomen.
Idag har det varit en snörvelkör i klassen. Alla sitter och snörvlar i takt (nästan) så att det låter som en kör. Hehe. Snart är det lov! :)

Malin



Imorgon blir det namnsdag och Johnossi för Malinarna. Så himmlans kul. Längtar.
För mig blir det också matteprov, kanske inte lika kul :/

Tuesday's grey and Wednesday too







You would take me anywhere and it goes it's like come on come on to me



Lite bilder från när jag fota Astrid till en fotouppgift. Fler och redigerade bilder kommer nog snart!

Idag spelades det på Kulturskolan. Det var Filmtema, spelade ett medley med Gudfadern och Orpheo negro. Har inte sett någon av filmerna, men låten är bra och det gick bra!

Julbak ;)



bästa filmen ever


Heeelp!!


Twilight


RSS 2.0


;
Actions you can take now