Skansen och rep.



Igår samlades klassen på Skansen, det var stek hett så skolan bjöd oss på glass! Skansen är riktig sommar!
När jag kom hem åkte jag och resten av bandet till replokalen och gjorde ett sista försök att öva inför denna dag, Kulturskolans dag! YEAH ! Det sket sig, men vi får allt hoppas att det kommer att låta bättre idag! Än är jag inte särskilt nervös men det kommer nog komma när det närmar sig. Mitt största problem just nu är att jag inte vet vad jag ska ha för kläder, som vanligt. Solen skiner och det är varmt så det kommer antagligen fortsätta vara en fin fin dag, nej, nu blev jag faktiskt lite nervös. Skillnaden från när vi hade spelning sist är att det är utomhus och att vi ska köra en låt till. Jag har spelat på denna scen förut men inte med det här bandet. Så jag hoppas att det går bra och att det kommar bli skiiiiit kul!!
Om ni vill lyssna på några av de låtar vi ska spela kan ni gå in på våran myspace: www.myspace.com/theblackcurtains

Så jäkla underbart

Bland 15 000 andra stod jag och vännerna och lyssnade på ett av sveriges bästa band! De var verkligen sjukt bra! De körde alla mina favorit låtar och ja..sjukt bra ;) Och på Måndag ska det beställas biljetter till Coldplay som spelar på Globen i September!



In Flames



I morgon ska vi allt åka in till Gröna Lund och se och lyssna på In Flames!

nu é jag trött




Tio dagar kvar av mitt liv som sexton


I dag var jag och A otroligt trötta. Vi förstod inte alls hur vi hade lyckats med att komma till skolan ens. Det börjar kännas att det inte är långt kvar nu och i alla fall jag är väldigt skoltrött.
Idag har jag känat lite pengar på att panta en massa pet-flaskor och burkar, en rejäl summa ;) Sedan klippte jag grannens enorma gräsmatta. Allt en intressant dag.
Nu sitter jag bara och längtar...

I've been watching love from my window

























Indie pop bandet Palpitation från Stockholm är lite hemliga av sig. De ska bland annat spela på Hultsfred och Emmabodafestivalen i sommar och har nyss släppt sin debut EP I'm Happy Now.
 Här är just låten I'm Happy Now som de spelade in på PSL efter en snabb sväng till kostymförrådet!


Kom inte på någon rubrik




Jag fick precis veta att familjen ska dra till Normandie i Frankrike i sommar. Det ska bli rent ut sagt skiiit kul. Vi ska åka till små städer och sedan titta på platsen där de allierade landsteg 1944. Sedan ska vi bila hem genom Belgien, Nederländerna, Tyskland och sist Danmark.

Haha nu sitter jag och kompisen Mark från Tyskland och kommenterar Eurovisen via msn. Riktigt trevligt faktiskt.
vem vinner? Ja, det får vi se... Jag hejjar på Sébastien Tellier från Frankrike! Han är ju lugnt skönaste.

Well I open my eyes I was blind as can be
























Scarlett Johansson har vi ju sett medverka i filmer som Lost in Transilation och Flicka med pärlörhänge, men nu har hon som många andra skådespelare släppt sitt debut album Anywhere I Lay My Head som släpptes i USA den 20 maj.
Skivan inkluderar elva Tom Watier covers plus en duett med självaste David Bowie.
Genren är pop, med mycket synth och mystiska ljud. Jag skulle säga konstigt. Men bra konstigt. Jag tycker själv att Tom Waiters är en bra låtskrivare men Scarlett utför dem bättre. Hon är inte världens bästa sångerska, men jag tycker att hennes röst passar dessa låtar och det mystiska ljudet. Som sagt, det låter konstigt. Men bra konstigt. 





Äntligen...






Woho! Idag fick jag äntligen PSL t-shirten som jag vann för ett tag sen! Tycker faktískt att den den är ganska het! :P


Tell me how I'm supposed to breathe with no air

chris and jordan


Jag vet inte varför men jag brukar inte vara svag för sådana här låtar. Men den här är riktigt bra.
Chris Brown har jag gillat enda sen han sjöng 'Run it'. Men den här låten är något extra, texten och sången är underbar. Jag gillar artisternas skådespel i videon;)
Bakom kulisserna

I walked, I ran, I jumped, I flew
Right off the ground to float to you
There's no gravity to hold me down for real



I have built a treehouse

treehouse
sommar
zorro
blommor

Sommar och sol och koskit i hagen

påbalkongen
solnedgång
malin&ida
malin.muumaa
jag.

I Fredags var vi på middag hos Ida i hennes nya exklusiva lägenhet ;) Medan solen sakta gick ner satt vi och pratade minnen och annat kul på balkongen i Syndbyberg. På Lördagen åkte vi in till stan och umgicks tills Blondinerna drog med respektive kille. Då blev det Malinarna kvar som picknicka med Happy Meal och spanade på snyggos där vi satt i gräset i Kungsträdgården. Alltid lika trevligt att umgås med er!

Touch it, bring it, pay it, watch it, turn it, leave it, stop, format it

407415-76
dans
dansen
dans

I Torsdags hade jag och min dans grupp Da Shakerz (jag kom inte på namnet) dansuppvisning.
Det var riktigt kul och häftigt att dansa med masker! Här är en video också ;)


Lördag

lörda

Take what you can from the English man Then you build yourself a palace back in Pakistan



natty


Natty's musikintresse startade som liten när han spelade sina föräldrars skivor. Efter skolan kom han in i studios gratis när han påstod att han var tekniker. Där gjorde han egna beats och skrev egna låtar. Att bli en artist var hans dröm och idag är han var han vill vara.
Här kommer jag med ännu ett myspace tips! Det är det enda jag vet om denna underbara artist från London. Älskar hans ögon, hååår ;) och förstås hans texter. Lyssna på Cold Town och här, Bedroom Eyes.

Den här snubben är ju sååå sköööön. Här kan ni lyssna på en jättebra intervju med Natty the man.







"Nuu ärrr det vååååårrr!"

fyrverkeriergrillning

RSS 2.0


;
Actions you can take now