Parksnäckan ikväll

              

Nu blev jag faktikst väldigt, väldigt nervös. Om någon timme ska jag och syster min åka till E för ett sista rep innan spelningen ikväll! Detta kommer att bli våran största spelning hittils. Hjälp. Jag tackar Madde förresten för att du tipsade oss så att vi får spela i Uppsala ikväll!

Kom dit vetja! Amnesty arrangerar en liten konsert i Parksnäckan, Stadsträdgården. Det kostar 50 kr. Hjääälp nu blev jag nervösnervösnervös! www.myspace.com/theblackcurtains

SKOLSTART! - alltid lika roligt



Och där var skolan igång igen. Innan var jag faktiskt lite positiv (obs! ytterst lite) till skolstarten. Men nu känns det som om jag redan har blivit skoltrött. Ingen bra start helt enkelt. Men imorgon ska vi än en gång åka till Bögs Gård och plaska i vattenpölar. Hellre det än att sitta vid skolbänken (se där! Skoooltrött) och... bara sitta. Jag längtar till bryggan, vattnet och solen.

vi är bäst!


Bild: Madde

Igår var jag hos Madde i Uppsala! Vi var på födelsedagskalas och sedan på vägen hem la vi oss ner och tittade vi på stjärnorna. Vi såg en stjärna falla och önskade. Jag avslöjade tyvärr vad jag önskade så det kommer nog inte gå i uppfyllelse. På ett tag i alla fall. Och som sagt, vi är bäst!

Eftersom det regnade


It's true life will smile for you



Salem al Fakir på Grönan igår!


"Frukta inte - Ät frukt"






Nu är jag hemma efter några dagar hos mina morföräldrar i Luleå. Norrland hade inget speciellt att ge, men efter en vecka med chill och mormors kakor (oemotståndliga) två gånger om dagen är jag uppvilad till tusen.
     På planet upp brukar det alltid vara en och annan kändis när vi åker. Vi har bland annat åkt samtidigt som Nanne Grönvall, Shirley Calmp, Markoólio, Idol-Jens och Idol-Markus. Denna gång blev det Sven Volter och Thomas Di Leva. Di Leva satt förövrigt bredvid mig. Han drack mycket vatten och vickade på sina rutiga filtskoklädda fötter.
Sen lästa jag i tidningen om hans spelning. 700 hade varit där, han hade slängt ut frukt till publiken och sagt "Frukta inte - Ät frukt"

080808



Igår var det sista gången (för den här sommaren i alla fall) jag klev in i bageriet. Så himmla skönt att inte behöva gå upp klockan fem något mer.
Haha en rolig upptäckt i Kaffestugan. En lista på vilka kändisar som har fikat på Tant Brun och det verkar som Tant Brun är värsta innestället. Kunga familjen, Prinsessan av Tahiland, en massa Idol- (namnet), Will Farrell (shit pommes frites) men sist och verkligen inte minst: Viggo fucking Vildstige Mortensen. Det gjorde min dag kan jag säga. Jag bakar bröd åt kändisarna, vilken status va?!

Idag ska jag faktiskt ta och träffa en tysk vän. Mark från språkresan i England kommer till Stockholm, jag är konstigt nog inte nervös men det kommer säkert. Jag har faktiskt ingen aning om vad vi ska hjitta på och det regnar så jag har ingen lust att ge någon rundvandring. Men senare ikväll ska vi i alla fall gå på gratis konsert eftersom det är ung 08. Johnossi och Kleerup med gäster, känn på det du!



RSS 2.0


;
Actions you can take now