....





AAAHHH!!!!




Idag hade jag Foto hela dagen. Här är några av bilderna jag har tagit.
Meningen att det ska se ut som ett skrynkligt gammalt fotografi :P

Look at the stars, look how they shine for you





Allsång på tuben och även inne i Globen, konfettiregn och Coldplay!!!!

Förra helgen









iBaila salsa!





Igår hade jag först idrott, styrketräning, i skolan. Helt slut. Efterskolan åkte jag och Malin in till stan för att möta upp Ida. Där gick vi till Sats blev påhoppade av läskiga (jag menar det verkligen) Sats-människor som hela tiden undrade hur det kändes. Det kändes bra sa jag. Efter det träningspasset, helt slut (dubbelt upp). Och efter det mat på café 60 och sedan salsa! Som för övrigt är sjukt kul! Och det blir kanske lättare om man har en partner som kan föra som Ida ich Malin fick. Men jag kan inte skylle på honom, det var ju faktiskt första gången! Snart står vi där på Kuba och skakar rumporna på någon cool klubb!

Ovan ser ni lite sommarbilder, jag längtar redan efter sommaren. Den första matte lektionen var en pers samma med svenska lektionen. Hur ska detta gååååå???!!!


Lustiga Huset och masshypnos











En bra avslutning på sommaren var Hives på Grönan. Alla mina vänner va där och ett av mina favorit band också! Haha! Malin och jag suktade efter Chris Dangerous och Ida skrek tills hon blev hes (och det är hon fortfarande). Detta var faktiskt den tredje gången jag såg dom och efter tredje gången är dom ännu ännu bättre! Jag älskar Pelle's masshypnoser!


Spelningen






RSS 2.0


;
Actions you can take now