valborg

bild

Nu drar jag iväg till  K n i f e t o w n  och träffar vänner! Ha en trevlig Valborg!

partyyyyy

madde17



Tårttävling,dansmattor, sång på stan och vänner jag inte träffat på länge. Det bar av till Uppsala igår för att fira Madde som fyllde 17!

Sommarväder

På estetiskverksamhet fick vi sitta ute i det fina vädret och rita. Jag och Tone var fett seriösa, jag ritade av henne och hon mig...sen ritade hon av några i klassen som tjuvrökte! Haha! Fast vi såg, och vi har bevis på bild. Mohaha.

Att provjobba på Tant Brun gick jätte bra och det var riktigt kul. Jag fick baka frallor, pain-richer, bullar, wienerbröd och en massa annat. Nu har jag ett sommarjobb, jipiiee!!! :D


toneochjag


enexaktavbildavtone kritor

jagritar      trappa

Jag är kär i en låt...

tsfp

... och i en pojke 
Ni har nog sett Veronica Mars eller Private Practice. Då kan ni inte ha missat Chris Lowell (den snygge mannen med hatten). Han sjunger i indie bandet Two Shots For Poe tillsammans med sin vän Jonathan. Låten som jag är kär i heter Anna Banana och handlar om en Anna som tog hand om dem...vad jag har förstått. Dom andra låtarna är underbara också. Men jag älskar hans röst och hans munspels solon. Föresten... jag har lärt mig Gubben Noak på mitt munspel som jag fick i julklapp. En bra början! Snart kommer både Bob Dylan och Thåström tappa hakan när dom hör de vackra tonerna som kommer ut ur det lilla instrumentet.

Världen är bra hemsk!
Tänd ett ljus för Engla i kväll...

Måndag

tjoho3

Haha, idag ville jag nästan inte gå hem efter skolan. Hade bild och jag håller på att sy en klänning. Det är riktigt kul. Vi ska göra kläder med 70-tals tema. Jag gör en hippie klänning, en massa förg och mönster.
Efter skolan skulle jag på anställnings intervju också på Tant Brun. The place to be in Sigtuna (eller inte, haha)
Det gick riktigt bra. Jag förväntade mig att jag skulle få bära ett sådant där fult förkläde och servera alla turister. Men nejdå Malin. Du ska bli bagare. Jippieee! Gå upp halv sex på en lördag och baka bröd... JAG KAN INTE BAKA! Äsch, det kommer att bli jätte kul! Jag måste i alla fall testa.
Snart ska jag dra iväg till dansen, snart är det uppvisning. HJÄLP!

Kram / M

p.s glöm inte att klicka!

"Tone on the guitarr"

Systrarna Strömblad på scen. Elin med micken i handen, jag med gitarren. Strålkastar ljuset bländar mig men jag ser ändå mina trogne vänner stå längst fram och le stort. Jag tar det första ackordet, och där var i igång. Första låten kunde ha gått bättre. Men nervositeten tog över helt.... Nästa låt gick bättre och jag såg folk digga till musiken, dom diggade! Till oss!? Sista låten blev slut- och huvudnummret. Vi fick back up av Tone och Emelie på gitarr och trummor. Det kunde inte gått bättre och jag är sååå glad och det var sååå kul! Att få spela sina egna låtar inför publik är en härlig känsla. Vi kunde inte gjort det bättre helt enkelt. Super kul att alla mina närmaste vänner kunde komma! Tack så mycket allesammans!

Lägger upp lite bilder från spelningen sen!


ojojoj



I D A G   S M Ä L L E R  D E T.


Please Tell Me Why...

jagjagjag

På Fredag är det spelning. Jag är riktigt nervös. Tänk om jag spelar fel, sjunger fel....AH! Men vi ska spela som andra band och som tur är brukar det inte hunnit komma så många lirare dit. Men många kompisar kommer jag gör bort mig. Jag lovar!  Vi ska spela tre låtar, på den sista ska vi få back up av Tone och Emelie på gitarr och trummor. Vi har inte repat så många gånger än men jag hoppas det kommer att gå bra!
Munken i Sigtuna * Insläpp kl. 19.00 * Första bandet spelar kl. 19.30 * Inget inträde!

"Det var blått"

Den här filmen tilldelar jag Astrid som fyllde år igår xD Vi har skrattat mycket åt denna!
Grattis
Asta the red hero!






Like Stallone...but even better.


Jag och T tänkte vidga våra vyer lite och testa på kickboxning.
Det var vi och en massa gubbar men shit va bra vi var.
Jag skulle tro att vi är ena naturbegåvningar. Jag kände mig som Rocky, svettig och farlig som tusan. De få muskler jag har värker som tusan men det var värt det, det var sjukt roligt!



rocky

RSS 2.0


;
Actions you can take now