Oasis!!








Love is my drug


“Excuse me while I kiss the sky.”





Airplot


Greenpeace UK

Greenpeace har köpt en bit land tillsammans med Oscar vinnaren Emma Thompson i mitten av flygplatsen Heathrow i England. Mitt på den platsen där det har planerats att bygga en till landningsbana. För att kunna tackla klimatförändringarna måste man göra något åt det, som att dra ner på flyget. Gå in på den här sidan och bli delaktig i denna mark, gratis. Om du vill göra mer, som att köpa en bit av marken går det också.

Teneriffa - mer bilder!

















Bilderna är tagna av pappa

18



Igår fyllde IDA 18 år!!!!! :) grattis till henne!!!

HALO OF PENDOR


Bild: Emilie Björk

www.myspace.com/haloofpendor

Gott Nytt År!








2009 kommer att äga

Adios amigos

Det var planerat att familjen skulle åka till Sälen. Tänk... kyla, 1 meter snö, trettio lager kläder, ännu mer kyla. Ja jag ville som sagt inte direkt åka men vad gör man inte för sin familj! Men så på Julafton avslöjades det att det inte skulle bli något Sälen. Utan vi skulle åka till Teneriffa i en vecka istället. De hade lurat oss hela tiden! Så kan det gå. Jag blev väldigt lättad iallafall.

Så nu har denna vecka gått. Det var väldigt skönt att komma till värmen. Det blev mest en massa chill på stranden, många promenader och gott att äta. Åh det var så hemskt att kliva ut i kylan här i Sverige! Ah! Jag gillar det INTE! Jag tog en massa bilder, och det kommer fler när min pappa kommer hem med hans kameran. Den lyckans osten stannar en vecka till!















RSS 2.0


;
Actions you can take now